BlackLatteOficial.com

Black Latte Comentarii

Primul obicei pe care ar trebui să îl slăbești

Pe lângă motivație și putere de voință, formarea unor obiceiuri sănătoase este esențială pentru un stil de viață mai sănătos. Prin definiție, obiceiurile devin o formă de comportament automat care este de rutină și toate obiceiurile au nevoie de un indiciu sau de declanșare. De exemplu, fluturați centura de siguranță (obiceiul) după intrarea într-o mașină (tac) sau spălarea mâinilor (obișnuință) după utilizarea toaletei (cue)

Mai mult, există un singur declanșator aproape toți cei care experimentăm în fiecare zi, care ar putea fi cheia pentru formarea obișnuinței numărul 1 pe care ar trebui să o ai pentru pierderea în greutate.

 

CUE: ÎNCEPUT DE PERSOANE
HABITUL: MAXIMIZAREA DUMNEZEU

 

Primele două ore după trezire ar trebui să fie cel mai atent la zi, plină de decizii intenționate. Stabilirea unui comportament regulat, de rutină, în tot ceea ce faceți în acele două ore de dimineață poate avea un impact uriaș asupra modului în care vă simțiți și acționați pentru restul zilei. Stabilind un nou obicei pentru a-ți supraîncărca dimineața (și a nu te lovi de somn), s-ar putea să fi găsit doar cheia pierderii și menținerii unei greutăți și a unei mentalități mai sănătoase pentru tot restul vieții. Iată cum să începeți:

 

PASUL 1: ÎNCĂLCĂRI PENTRU O STICLA DE APĂ

Păstrați un pahar de apă lângă pat și intenționați să beți cel puțin 8 uncii imediat după oprirea alarmei. După 8+ ore fără apă, corpurile noastre încep să se deshidrateze. Hidratarea este importantă pentru atâtea dintre funcțiile noastre zilnice; ne stimulează cogniția, ne aprinde metabolismul, crește vigilența, ne ridică starea de spirit și ajută la furnizarea de nutrienți pentru celulele noastre. De asemenea, energizează mușchii pentru acele antrenamente de dimineață. Celulele noastre sunt mai productive atunci când sunt pline de lichid și suntem capabili să metabolizăm și să descompunem alimentele mai eficient. Alegând apa peste băuturile cu densitate calorică (cum ar fi sodă și suc), reduceți aportul caloric. În plus, setea și deshidratarea sunt deseori confundate cu foamea.

 

PASUL 2: ÎNCETAREA CAFEEI Până la 10 A.M.

Știința dezvăluie că dimineața devreme poate fi de fapt cel mai rău moment pentru a bea cafea. Acest lucru se datorează faptului că nivelurile de cortizol ale corpului nostru sunt cele mai mari dimineața. Cortizolul ne oferă un impuls natural, iar cofeina interferează cu încetinirea (și înlocuirea) acesteia. În plus, scufundarea directă într-o ceașcă de cafea în loc de apă îți poate scădea eforturile de rehidratare (vezi mai sus).

Săriți lattele de vanilie și moca (care sunt adesea bombe de zahăr) și încercați să vă lipiți de cafeaua neagră cu un strop de lapte la miezul dimineții. A face acest lucru ar putea părea amar la început, dar, în timp, corpul dvs. se adaptează la mai puțin zahăr, ajutându-vă să vă simțiți mai energizat și să vă economisiți calorii în plus. În plus, așteptarea până la jumătatea dimineții vă oferă ceva de așteptat cu nerăbdare la post-antrenament.

 

PASUL 3: GET MOVING

Nu este un exercițiu surprinzător care să-ți curgă oxigenul și sângele, dar antrenamentele de dimineață îți pot stimula metabolismul și pot duce la creșterea musculară mai eficientă, potrivit cercetărilor Institutului Național pentru Fitness și Sport. Un motiv este că nivelul de testosteron al organismului este cel mai ridicat dimineața, ceea ce promovează creșterea mușchilor. Dacă îți găsești nivelurile crescute, te vei pregăti să creezi mai eficient mușchiul. Țesutul muscular arde mai multe calorii decât grăsimea, ceea ce este important pentru pierderea în greutate.

Ca bonus, cercetările de la Harvard Medical School arată chiar și câteva minute de exerciții cardiovasculare (cum ar fi o scurtă plimbare de 10 minute sau un antrenament cu greutate corporală de 9 minute) grăbește procesele mentale și abilitățile cognitive – o modalitate excelentă de a începe orice zi. . Secretul este pur și simplu să găsești un tip de mișcare de care să te bucuri și să aștepți cu nerăbdare în fiecare dimineață, fie că este yoga, alergare sau o clasă de fitness.

 

LINIA DE BOTĂ

Dimineața stabilește tonul pentru restul zilei în atâtea moduri. Începe să te culci în aceeași oră în fiecare seară, ceea ce te ajută să ai un somn bun, astfel încât să te simți înviorat să te cobori din pat când auzi alarma. Odată ce declanșatorul este lovit, puteți urma pașii descriși mai sus (hidratare, întârzierea cofeinei și adăugarea unui tip de mișcare) pentru a vă supraîncărca dimineața. Nu numai că aceste obiceiuri vor ajuta la pierderea în greutate în sine, dar vă vor configura, de asemenea, pentru a face alegeri mai inteligente și mai sănătoase pe parcursul zilei pentru a vă atinge obiectivele mai eficient.

Updated: January 2, 2020 — 6:27 pm
BlackLatteOficial.com © 2019