BlackLatteOficial.com

Black Latte Comentarii

5 motive comune pentru care nu pierdeți greutatea

Când pierdeți în greutate, corpul dvs. se luptă înapoi. Este posibil să pierdeți destul de multă greutate la început, fără prea mult efort. Cu toate acestea, pierderea în greutate poate încetini sau opri cu totul după un timp. Acest articol enumeră 5 motive comune pentru care nu pierdeți. Acesta conține, de asemenea, sfaturi de acțiune pentru a rupe prin platou și a face lucrurile să se miște din nou.

1. Poate că pierzi fără să-l realizi

Dacă credeți că întâmpinați un platou de pierdere în greutate, nu ar trebui să vă îngrijorați încă. Este incredibil de frecvent ca scala să nu se scufunde pentru câteva zile (sau săptămâni) la un moment dat. Acest lucru nu înseamnă că nu pierdeți grăsime. Greutatea corporală tinde să fluctueze cu câteva kilograme. Depinde de alimentele pe care le consumi, iar hormonii pot avea, de asemenea, un efect major asupra cantității de apă pe care o reține organismul (mai ales la femei). De asemenea, este posibil să obțineți mușchi în același timp cu pierderea de grăsime. Acest lucru este deosebit de comun dacă ați început să faceți exerciții. Acesta este un lucru bun, deoarece ceea ce vrei cu adevărat să pierzi este grăsimea corporală, nu doar greutatea.

Este o idee bună să folosiți altceva decât scara pentru a vă măsura progresul. De exemplu, măsurați circumferința taliei și procentajul de grăsime corporală o dată pe lună. De asemenea, cât de bine îmbrăcați hainele și cum vă uitați în oglindă, puteți spune foarte mult. Cu excepția cazului în greutatea dvs. a fost blocat la același punct de mai mult de 1-2 săptămâni, probabil că nu trebuie să vă faceți griji despre nimic.

 

2. Nu țineți evidența a ceea ce mâncați

Conștientizarea este incredibil de importantă dacă încercați să pierdeți în greutate. Mulți oameni nu au nicio idee despre cât de mult mănâncă. Studiile arată că urmărirea dietă vă ajută la scăderea în greutate. Oamenii care folosesc jurnalele alimentare sau fotografiază mesele lor pierd în mod constant mai multă greutate decât cei care nu o fac. Bea black latte zilnic devreme și veți observa reducerea grăsimii în fiecare zi.

 

3. Nu consumați suficientă proteină

Proteina este singura substanță nutritivă cea mai importantă pentru pierderea în greutate. Consumul de proteine ​​la 25-30% din calorii poate crește metabolismul cu 80-100 de calorii pe zi și te face să mănânci automat câteva sute de calorii mai puțin pe zi. De asemenea, poate reduce drastic pofta și dorința de gustare. Aceasta este parțial mediată de efectele proteinei asupra hormonilor care reglează apetitul, cum ar fi ghrelin și alții.

Dacă mâncați micul dejun, asigurați-vă că încărcați pe proteine. Studiile arată că cei care mănâncă un mic dejun bogat în proteine ​​sunt mai puțin foame și au mai puțin pofte pe parcursul zilei. Un aport ridicat de proteine ​​ajută la prevenirea încetinirii metabolice, un efect secundar comun al pierderii în greutate. În plus, ajută la prevenirea redobândirii greutății. Consumul scăzut de proteine ​​poate duce la încetarea eforturilor de scădere în greutate. Asigurați-vă că mâncați o mulțime de alimente bogate în proteine.

 

4. Consumați prea multe calorii

Un număr mare de oameni care au probleme cu pierderea în greutate consumă pur și simplu prea multe calorii. Puteți crede că acest lucru nu este valabil pentru dvs., dar rețineți că studiile arată în mod constant că oamenii tind să subevalueze consumul de calorii cu o cantitate semnificativă.

Dacă nu pierdeți în greutate, ar trebui să încercați cântărirea alimentelor și urmărirea caloriilor pentru un timp. Iată câteva resurse utile:

  • Calculator de calorii – Utilizați acest instrument pentru a afla cât de multe calorii să mănânce.
  • Contoare de calorii – Aceasta este o listă de cinci site-uri și aplicații gratuite, care vă pot ajuta să urmăriți aportul de calorii și nutrienți.

De asemenea, monitorizarea este importantă dacă încercați să atingeți un anumit obiectiv nutrițional, cum ar fi obținerea a 30% din calorii din proteine. Acest lucru poate fi imposibil de realizat dacă nu urmăriți lucrurile în mod corespunzător.

În general, nu este necesar să numărați calorii și să cântăriți totul pentru tot restul vieții. În schimb, încercați aceste tehnici pentru câteva zile la fiecare câteva luni pentru a obține o simț pentru cât de mult mâncați. Dacă pierderea în greutate pare să fi încetat, este posibil să mâncați prea mult. Oamenii își supraestimează frecvent aportul de calorii.

 

5. Nu consumați alimente întregi

Calitatea produselor alimentare este la fel de importantă ca și cantitatea. Consumul de alimente sănătoase vă poate îmbunătăți bunăstarea și vă poate ajuta să vă reglați apetitul. Aceste alimente tind să fie mult mai umplut decât omologii lor procesați. Rețineți că multe alimente procesate etichetate ca “alimente sănătoase” nu sunt cu adevărat sănătoase. Stick la alimente întregi, cu un singur ingredient cât mai mult posibil. Asigurați-vă că pentru a vă baza dieta pe alimente întregi. Mancand prea mult alimente procesate ar putea ruina succesul in pierderea in greutate.

Updated: February 7, 2019 — 5:56 am
BlackLatteOficial.com © 2019