BlackLatteOficial.com

Black Latte Comentarii

Cât de mult puteți pierde într-o lună?

Promisiuni rapide de pierdere în greutate – pierdeți 20 de lire sterline în patru săptămâni! Dar înțelegem aluzia. La urma urmei, este o persoană rară care nu a spus “câtă greutate pot pierde într-o lună?” înaintea unei reuniuni de liceu, a unei nunți sau a altui eveniment major, cel puțin o dată. În timp ce știm destule pentru a ignora rapid și murdar, rapid-fix, diete de foame, totuși, cum rămâne cu un plan sănătos de pierdere în greutate – cât de mult vă puteți aștepta să pierdeți în 30 de zile?

pierdere în greutate

Calculați Cât să pierdeți zilnic

Ieșiți calculatoarele (sau una dintre aceste Aplicații și Gadgeturi de numărare a caloriilor) și urmați-le, deoarece răspunsul la această întrebare se referă la numere.

Într-o lună, puteți anticipa în mod rezonabil că veți pierde opt până la 10 kilograme dacă urmați un plan destul de strict. Pierderea unei kilograme de grăsime corporală este echivalentă cu 3500 de calorii. Pentru a pierde două kilograme pe săptămână, trebuie să scăpați 1.000 de calorii pe zi. Asta inseamna reducerea caloriilor pe care le mananci, cresterea numarului de calorii arse in timpul antrenamentului – sau, cel mai probabil, a face o combinatie a celor doua.

(Acest sfat funcționează doar dacă luați prea multe calorii pentru a începe cu, totuși, dacă ați fost deja pe dieta low-cal, poate fi necesar să vă aportul pentru a vedea rezultate sănătoase. .)

Dacă căutați să pierdeți caracterele în bucătărie, un ziar de zi cu zi poate fi esențial. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca o bucată de hârtie sau o aplicație de telefon cum ar fi My Fitness Pal. Înregistrarea fiecărui bucătărie care apare în gură poate părea plictisitoare, dar este o metodă dovedită pentru diete care văd modele cum ar fi gustări fără minte și supraalimentare în timpul momentelor de stres, ambele putând duce la consumarea de calorii suplimentare. Scăderea a 1.000 de calorii pe zi poate părea descurajantă, dar dacă vă gândiți la aceasta în termeni de al doilea ajutor, bucăți de pâine, paiete de unt, raiduri de borcan cookie, etc, este ușor să vedeți unde puteți face mici modificări pentru pare în jos. De exemplu, aceste 10 strategii ușoare vă ajută să scăpați rapid 100 de cravate suplimentare din dieta dumneavoastră.

A arde calorii

Dacă sunteți în căutarea unei asistențe pentru arderea caloriilor din sală, urmăriți un antrenament moderat de cinci până la șase zile pe săptămână. Numărul de calorii reale arse va fi determinat de sex, greutate, cât de repede ați făcut exercițiul și cât timp ați făcut-o. Iată doar câteva exemple generale bazate pe o persoană care cântărește 150 de lire sterline.

  • Alergând pe banda de alergat timp de 20 de minute la 6 mph: 229 calorii
  • Lucrul pe eliptic timp de 30 de minute: 179 calorii
  • Închiderea bătăilor de sân pentru 30 de minute: 189 de calorii
  • Kickboxing timp de 30 de minute: 357 calorii

Mantra, “mănâncă mai puțin, mișcă mai mult”, poate să pară un sfat tribut, dar este cel mai bun mod de a gândi. Planurile dietetice care promite pierderi mai mari de 20 de lire pe lună vă vor cere probabil să vă împingeți mai departe decât ar trebui să faceți pe un regim de antrenament sau să mâncați mai puțin decât limita zilnică de calorii necesară. Academia Americană de Nutriție și Dietetică recomandă ca femeile să nu mănânce niciodată mai puțin de 1200 de calorii, iar bărbații să nu mănânce niciodată mai puțin de 1800 de calorii pe zi. Du-te sub acest lucru, iar tu îți spui sănătatea mentală și fizică – nu e un loc fericit.
Se constată că Black Latte este foarte util în scăderea în greutate în mod natural, deci încercați acum.

Updated: February 14, 2019 — 8:56 am
BlackLatteOficial.com © 2019