BlackLatteOficial.com

Black Latte Comentarii

CARBUNE MEDICINAL PRET

CE ESTE CARBUNE MEDICINAL?

Carbunele comună este făcută din turbă, cărbune, lemn, coajă de nucă de cocos sau petrol. “Carbune medicinal” este similar cu cărbunele obișnuite, dar este făcut special pentru a fi utilizat ca medicament. Pentru a face medicamente cu carbune, producătorii încălzesc cărbunele obișnuite în prezența unui gaz care cauzează cărbunelui să dezvolte o mulțime de spații interne sau “pori”. Acești pori ajută substanțele chimice “capcane” din mediul carbon. Carbune medicinal este utilizat pentru a trata intoxicațiile, reduce gazul intestinal (flatulența), reduce nivelul colesterolului, împiedică mahmureala și tratează problemele de debit bilă (colestază) în timpul sarcinii. În acest articol veți afla despre carbune medicinal pret.

 

CARBUNE MEDICINAL PRET

CE ALTE NIVELURI ESTE CARBUNE MEDICINAL Cunoscut?

Carbon activat, carbune de origine animală, Carbon vegetabil, Carbon, Carbon Activado, Charbon Actif, Charbon Activé, Charbon Animal, Charbon Médicinal, Carbon Végétal, Carbon Végétal Activé, Carbune, Gaz negru, Lamp negru, Carbune medicinal, Noir de Gaz, Noir de Lamă, carbon din legume, cărbune vegetal.

REZUMAT EFICIENT PENTRU …

  • Trapping chimicale pentru a opri unele tipuri de otrăvire atunci când este folosit ca parte a tratamentului standard.

PROBLEME INSUFICIENTE PENTRU EVALUAREA EFICACITĂȚII PENTRU …

  • Reducerea nivelului de colesterol. Pana in prezent, studiile de cercetare nu sunt de acord cu privire la eficacitatea de a lua medicamente carbune prin gura la niveluri mai scazute de colesterol in sange.
  • Scăderea gazului (flatulență). Unele studii arată că medicamentul cu conținut de carbon este eficient în reducerea gazelor intestinale, însă alte studii nu sunt de acord. Este prea devreme să ajungem la o concluzie în acest sens.
  • Tratarea fluxului biliar redus (colestază) în timpul sarcinii. Luarea de medicamente pe bază de carbon pe cale orală pare să ajute la tratarea colestazei în timpul sarcinii, potrivit unor rapoarte de cercetare anterioare.
  • Prevenirea mahmurelii. Carbune medicinal este inclus în unele remedii mahmureala, dar unii experți sunt sceptici cu privire la cât de bine ar putea funcționa. Carbune medicinal nu pare să prindă alcoolul bine.
  • Alte conditii.

Sunt necesare mai multe dovezi pentru a evalua eficiența medicamentelor cu conținut de carbon pentru aceste utilizări.

 

Carbune Medicinal utilizat în Black Latte:

Cel mai mare beneficiu al medicamentului Carbune Medicinal este că este folosit în black latte cafeaua. Acest lucru ajută la scăderea în greutate rapid și natural. Oamenii pot să piardă în greutate consumând în fiecare dimineață această black latte cafeaua.

 

CUM FUNCTIONEAZA LUCRAREA MEDICINALA?

Carbune medicinal este bun la captarea de substanțe chimice și previne absorbția lor.

SUNT CONCURSURI DE SIGURANȚĂ?

Carbunele medicinal este sigură pentru majoritatea adulților atunci când este utilizat pe termen scurt. Efectele secundare ale medicamentelor din carne includ constipatia si scaunele negre. Reacțiile adverse mai grave, dar rare, sunt încetinirea sau blocarea tractului intestinal, regurgitarea în plămâni și deshidratarea.

Precauții și avertismente speciale:

Sarcina și alăptarea: Medicamentul cu conținut de carbune poate fi sigur dacă este utilizat pe termen scurt dacă sunteți gravidă sau alăptați, dar consultați-vă cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza dacă sunteți gravidă.

Blocajul gastrointestinal (GI) sau mișcarea lentă a alimentelor prin intestin: Nu utilizați medicamente cu conținut de carbon dacă aveți orice tip de obstrucție intestinală. De asemenea, dacă aveți o afecțiune care încetinește trecerea alimentelor prin intestin (peristaltism redus), nu utilizați medicamente cu conținut de carbon, cu excepția cazului în care sunteți monitorizat de furnizorul dvs. medical.

SUNT INTERACTIUNI CU MEDICAMENTE?

Alcool

Evaluare de interacțiune: moderată Fii atent cu această combinație.

Discutați cu furnizorul dvs. de sănătate.

Carbune medicinal este uneori folosit pentru a preveni otrăvurile de a fi absorbite în organism. Utilizarea alcoolului cu medicamente cu conținut de carbon ar putea să scadă cât de bine funcționează medicamentele din carbohidrați pentru a preveni absorbția otrăvurilor.

 

Medicamentele administrate pe cale orală (medicamente orale)

Evaluare de interacțiune: moderată Fii atent cu această combinație.

Discutați cu furnizorul dvs. de sănătate.

Carbune medicinal absoarbe substanțe în stomac și intestine. Folosirea medicamentelor pe bază de carbune, împreună cu medicamentele administrate pe cale orală, poate reduce cantitatea de medicament absorbită de organismul dumneavoastră și poate scădea eficacitatea medicamentelor. Pentru a preveni această interacțiune, luați medicamentul cu carbune cel puțin o oră după medicamentele pe care le luați pe cale orală.

 

 

Sirop de ipecac

Evaluare de interacțiune: moderată Fii atent cu această combinație.

Discutați cu furnizorul dvs. de sănătate.

Medicamentele cu carbune pot lega siropul de ipecac în stomac. Acest lucru scade eficacitatea siropului de ipecac.

 

CONSIDERAȚII PRIVIND MEDICAMENTELE DE CARBUNĂ.

Următoarele doze au fost studiate în cercetarea științifică:

 

PRIN GURA:

  • Pentru supradozajul sau intoxicația cu medicamente: în primul rând se administrează 50-100 grame de medicamente cu conținut de carbon, urmate de cărbune la fiecare 2 până la 4 ore într-o doză egală cu 12,5 grame pe oră. Pentru copii, se folosesc doze mai mici (10-25 grame).

 

 

CARBUNE MEDICINAL PRET

Acum permiteți să vorbiți despre carbune medicinal pret. Prețul poate varia de la un produs la altul. În continuare este prezentată lista tuturor carbune medicinal pret.

 

2019 prețul cenușii de bentonit de carbon din pulbere activă în Indonezia

US $ 350.00- $ 355.00 / metric ton

20 tone metrice (ordine min.)

 

Pulbere activă pe bază de carbon activ

US $ 1100- $ 2000 / Ton Metric

10 tone metrice (ordine min.)

 

prețul carbonului activat granular

US $ 1900- $ 2300 / Ton Metric

10 tone metrice (ordine min.)

 

Formula chimică activă Carbon activ negru Prețuri de gravitate negru de carbon negru

20 USD

Updated: July 7, 2019 — 11:21 am
BlackLatteOficial.com © 2019