BlackLatteOficial.com

Black Latte Comentarii

Cafeaua Neagră crește Productivitatea

Cafeaua este unul dintre cele mai omniprezente și unificatoare produse din lume. Este, într-o formă sau alta, consumată în volum mare în fiecare colț al pământului. Este o industrie enormă care angajează milioane de oameni nespus, de la culegători de fasole până la directori de marketing. Cafeaua este, de asemenea, o piatră de temelie pentru multe alte sectoare.  În timp ce impactul metabolic al cofeinei poate să nu fie suficient pentru a mânca din intestinul de bere singură, nu strică să știi că corpul tău arde grăsimi într-un ritm mai mare pe măsură ce stai la birou și bei black latte cafea pentru a slabi.

Fără cafea, câți dintre noi vom asista la o scădere a productivității noastre la birou? Heck, câți dintre noi vom vedea o scădere vizibilă a fericirii noastre generale? Cafeaua deține o putere imensă asupra societății moderne și, mai ales, asupra lucrătorului contemporan. Iată opt motive convingătoare pentru a îmbrățișa stăpânul nostru de java:

 

8 motive pentru a bea Cafea:

 

1. Te ține în alertă

După cum știm cu toții, cofeina este unul dintre cei mai comuni stimulanți găsiți cu ușurință în multe produse interne. Cafeaua cofeinizată menține oamenii treji și oferă sistemelor lor nervoase centrale un impuls care îi ajută să îi mențină productiv pe tot parcursul zilei.

 

2. Pauzele de cafea îmbunătățesc productivitatea

Pauză de cafea este o invenție din secolul XX, devenind mai răspândită după cel de-al doilea război mondial. Un studiu realizat în 2010 la MIT a arătat că angajații care iau pauze de cafea demonstrează o îmbunătățire generală a productivității. Aceste pauze creează un forum în cadrul căruia angajații pot împărtăși atât experiențe personale, cât și legate de muncă. Permiterea angajaților de a lua aceste pauze împreună a arătat o ascensiune a performanței generale.

 

3. Te poate ajuta să trăiești mai mult

Institutul Național pentru Sănătate din SUA a lansat un studiu care a găsit o corelație între cantitatea de cafea consumată și riscul de deces. Din studiu: “Cercetatorii au descoperit ca asocierea dintre cafea si reducerea riscului de deces a crescut odata cu cantitatea de cafea consumata. In raport cu barbatii si femeile care nu beau cafea, cei care consumau trei sau mai multe cani de cafea pe zi aveau aproximativ un risc de deces cu 10% mai mic “.

 

4. Poate reduce durerea pentru lucrătorii de la birou

Un alt studiu realizat de Institutul Național pentru Sănătate a ajuns la concluzia că consumul de cofeină înainte de a efectua activități de calculare a durerii a dus la dezvoltarea durerii atenuate față de subiecții care nu au consumat cofeină. Desigur, mărimea eșantionului studiului este mică, dar rezultatele arată posibilitatea de a prescrie cofeina ca moderator al durerii de zi cu zi.

 

5. Cafeaua este socială

În ultimii 30 de ani, proverbiala oală de cafea și-a asumat rolul de răcitor de apă de birou. A fi un băutor de cafea într-un cadru de birou se pretează la o interacțiune socială mai mare care poate crește productivitatea. Mai important, băutorii de cafea la locul de muncă tind să fie mai fericiți în meseria lor.

black coffee

 

6. Colegii tăi beau mult din asta

În 2011, un sondaj a lansat o listă a profesiilor care consumau cea mai mare cantitate de cafea. Rotunjiți primii 5 din listă: oameni de știință / tehnicieni de laborator, profesioniști de marketing / PR, administratori de educație, scriitori / editori și administratori de asistență medicală.

 

7. Poate reduce stresul lipsit de somn

Dacă sunteți lipsit de somn, sa arătat că simpla aromă a cafelei reduce nivelul de stres. Un studiu efectuat la Universitatea Națională din Seul a comparat expresia anumitor gene și proteine ​​din creierul șobolanului atunci când este expus la aroma cafelei. Conform studiului, cei expuși mirosului de cafea au prezentat proteine ​​care au proprietăți antioxidante sănătoase cunoscute pentru a proteja celulele nervoase de deteriorarea provocată de stres, în timp ce cele care nu sunt expuse mirosului de cafea nu au prezentat aceste expresii ale genelor.

 

8. Te menține tuns

Numeroase studii au legat consumul de cofeină cu o activitate metabolică crescută. Ca atare, nu ar trebui să surprindă faptul că majoritatea suplimentelor comerciale pentru arderea grăsimilor conțin cofeină.

Vă rugăm să rețineți, însă, că există probleme cunoscute asociate cu consumul de cafea. În timp ce acest articol prezintă studii care arată că există numeroase avantaje pentru consumul de cafea la locul de muncă, vă recomandăm să faceți acest lucru cu moderație. De asemenea, poate doriți să citiți: 16 Cele mai Interesante Fapte Despre Cafea

Updated: December 11, 2019 — 8:28 am
BlackLatteOficial.com © 2019