BlackLatteOficial.com

Black Latte Comentarii

Cafeaua Black Latte Poate Ajuta la Pierderea în Greutate

Probabil ați auzit despre efectele cafelei Black Latte asupra pierderii în greutate. Mulți oameni au luat în considerare utilizarea băuturii pentru a scăpa de o greutate suplimentară. Cafeaua neagră este diferită de alte băuturi cofeinizate, în special diferite băuturi de cafea, deoarece lipsește zahăr, smântână și alte ingrediente bogate în calorii. Deci, dacă doriți beneficii sporite de la cafea, ar trebui să o beți negru.

De ce este eficientă cafeaua Black Latte pentru pierderea în greutate?

 

Fără calorii
Cafeaua black latte este în întregime fără calorii. Ar trebui să evitați amestecarea acestuia cu lapte și zahăr pentru a obține efectul maxim. Trebuie să îl beți complet negru și fără alte suplimente care ar putea crește numărul de calorii, pentru a-i spori puterea de pierdere în greutate.

Există doar apă și boabe de cafea proaspăt măcinate într-o ceașcă de cafea neagră. Și în toată simplitatea sa, o ceașcă de cafea neagră îți oferă totuși energie fără să împachetezi o cantitate excesivă de calorii pentru îngrășare.

Cofeina îți va stimula metabolismul
Viteza metabolică de repaus înseamnă numărul de calorii pe care le ardem în timp ce suntem inactivi. Cafeaua este un plus excelent la exerciții fizice, care ar putea accelera recuperarea, poate oferi un impuls de energie și vă poate ajuta să creșteți rata metabolică. Multe persoane din întreaga lume folosesc cafeaua neagră ca un stimulent ușor înainte de a face eforturi, deoarece aportul de cofeină crește reducerea grăsimilor corporale în combinație cu exerciții cardio.

Nu veți putea pierde în greutate fără a vă concentra pe metabolism; mai ales, dacă vrei să-ți sporești starea generală de sănătate. Viteza de metabolism mai mare vă va ajuta să pierdeți în greutate mai repede, fără a câștiga greutate suplimentară. Cofeina este principalul ingredient activ al cafelei negre: substanța îți poate crește rata metabolică cu 11%!

Cofeina reduce poftele alimentare, îți îmbunătățește nivelul de energie și începe să ardă grăsimi cu mai multă eficiență. Pe de altă parte, cofeina este dependență și poate dăuna sănătății dvs. dacă beți prea multe băuturi bogate în cofeină.

Cu toate acestea, pentru rezultate optime, ar trebui să beți cafea neagră care are o cantitate minimă de calorii. Astfel poți să-ți atingi obiectivele de pierdere în greutate într-un mod mai ușor.

Te face inteligent


Cafeaua neagră prezintă stimulanți care îți cresc nivelul de energie. Dar, în același timp, cofeina blochează efectele adenozinei, în timp ce eliberează alți neurotransmițători, cum ar fi norepinefrină și dopamină. Prin blocarea adenozinei, cafeaua îți va îmbunătăți memoria, timpul de reacție, starea de spirit și funcția generală a creierului. Cafeaua conține carbon activat, care este foarte bun pentru sănătate

 

Îmbunătățește sănătatea cardiovasculară
Cafeaua black latte aduce beneficii persoanelor cu risc de accident vascular cerebral, insuficiență cardiacă și boli coronariene. Potrivit American Heart Association, opt uncii de cafea neagră pot reduce riscurile cu 10% în comparație cu persoanele care evită cafeaua.

 

Scade riscul de diabet
Cafeaua poate reduce riscul apariției diabetului de tip 2, o boală legată de stilul de viață. Reducerea poate varia până la 67% în funcție de individ, deoarece cofeina stimulează diferiți neurotransmițători care reduc cantitatea de zahăr în timp ce crește rezistența la insulină.

diabet

 

Obține o gamă largă de antioxidanți și nutrienți
Ar trebui să înțelegeți că cafeaua are o mulțime de minerale și vitamine. De asemenea, cafeaua conține antioxidanți care vă vor regla sănătatea și vor reduce riscul de boli cronice. Este una dintre cele mai semnificative surse de antioxidanți din dieta occidentală. Puteți compara consumul de cafea cu consumul de legume și fructe.

Updated: November 12, 2019 — 11:04 am
BlackLatteOficial.com © 2019