BlackLatteOficial.com

Black Latte Comentarii

11 Motive De Sănătate Pentru a Bea Black Latte Cafea

Există motive întemeiate pentru a bea black latte cafea și există câteva motive pentru a nu face acest lucru. Acest articol este destinat celor care caută motive să-l bea.

La urma urmei, este posibil să aveți un caffeine-hater în viața voastră. Știi tipul – îți spun mereu ce este rău pentru sănătatea ta. Citiți black latte recenzii dacă doriți să încercați.

11 Motive De Sănătate Pentru a Bea Black Latte Cafea

Iată o listă cu câteva motive bune pentru a bea cafea. Memorizează această listă – așa că data viitoare când vei întâlni băutorul tău de cafea preferat, poți scoate unul dintre acești bebeluși. Citiți 11 Motive De Sănătate Pentru a Bea Black Latte Cafea:

Tăiați Durerea

Două căni de cafea pot reduce până la 48% durerile musculare post-antrenament.

Crește-ți aportul de fibre

O ceașcă de cafea preparată reprezintă o contribuție de până la 1,8 grame de fibre din aportul recomandat de 20-38 de grame.

Protecție împotriva cirozei ficatului

Desigur, puteți reduce doar aportul de alcool. Un alt studiu mai recent a arătat, de asemenea, beneficiile protejării ficatului cafelei. legătură. Încă un alt studiu a arătat că atât cafeaua, cât și cafeaua decofeinizată au scăzut nivelul enzimelor hepatice ale consumatorilor de cafea. Acest studiu a fost publicat în Jurnalul Hepatologiei.

Scăderea riscului de diabet zaharat de tip 2

Cei care consumau 6 sau mai multe căni pe zi aveau un risc de diabet cu 22% mai mic. O recenzie recentă a cercetărilor realizate de dr. Harvard, Frank Hu, a arătat că riscul de diabet zaharat tip II scade cu 9% pentru fiecare cană zilnică de cafea consumată. Cafeaua Decaf a scăzut riscul cu 6% pe cană.

Scăderea riscului de boală Alzheimer

Există dovezi considerabile că cofeina poate proteja împotriva bolii Alzheimer. Un studiu recent a izolat și compușii în cafea prăjită, care ar putea fi responsabili de prevenirea acumulării plăcii creierului despre care se crede că ar provoca boala.

Reduce riscul de suicid și depresia

Un studiu de 10 ani pe 86.000 de asistente de sex feminin arată un risc redus de suicid la consumatorii de cafea. Un alt studiu realizat de Școala Harvard de Sănătate Publică a descoperit că femeile care beau 4 sau mai multe căni de cafea aveau 20% mai puțin șanse să sufere de depresie.

Protecție împotriva lui Parkinson

Persoanele cu boala Parkinson sunt mai puțin susceptibile să fie fumători și băutori de cafea decât frații sănătoși. Doar asigurați-vă că nu veți primi cancer pulmonar pe parcurs.
Cercetări și mai noi din Suedia au arătat că consumul de cafea reduce riscul de Parkinson chiar și atunci când intră în joc factori genetici. legătură. Cu toate acestea, un alt studiu (publicat aici) a descoperit că cofeina combinată cu EHT (un compus găsit în boabele de cafea) oferea beneficii de protecție șobolanilor care erau predispuși genetic să dezvolte Parkinson.

Băutorii de cafea au un risc mai mic de boli de inimă. Cercetătorii coreeni au descoperit că participanții la studiu care au consumat între 3 și 5 căni de cafea pe zi au fost mai puțin susceptibili să arate semnele de început ale bolilor de inimă. Studiul. Alți factori dietetici ar trebui să fie de asemenea remarcați, deoarece coreenii au, de obicei, o dietă diferită de occidentali. Un studiu mai recent realizat în Brazilia a constatat că cei care consumă cel puțin trei căni de cafea pe zi tind să dezvolte mai puțin calcificare în arterele coronare. Un studiu din 2019 a confirmat că cafeaua nu provoacă întărirea arterelor chiar și în rândul participanților la studiu care beau în plus 25 de căni de cafea pe zi.

 

 

Băutorii de cafea au ADN mai puternic.

Un studiu publicat în European Journal of Nutrition a arătat că băutorii de cafea au ADN cu o integritate mai puternică, deoarece globulele albe din sânge ale consumatorilor de cafea au avut mult mai puține cazuri de rupere spontană a catenelor de ADN. Rezumat studiat.

Risc mai mic de scleroză multiplă.

Cercetări recente au arătat că cel puțin 4 căni de cafea pe zi pot ajuta la protejarea împotriva dezvoltării și reapariției SM. Se crede că cafeaua previne inflamația neurală care poate duce la dezvoltarea bolii. Studiul a fost publicat în Jurnalul de Neurologie, Neurochirurgie și Psihiatrie.

Cafeaua reduce riscul de cancer colorectal.

Chiar și consumul moderat de cafea poate reduce cu 26% șansele dezvoltării cancerului colorectal. Acest beneficiu protector crește odată cu consumul mai mare. Studiul este descris în detaliu aici. Citi Black Latte Pareri – Este într-adevăr bun?

Updated: November 12, 2019 — 8:15 am
BlackLatteOficial.com © 2019