BlackLatteOficial.com

Black Latte Comentarii

5 alimente care sunt surprinzător de bune pentru pierderea în greutate

Pierderea în greutate nu trebuie să fie întotdeauna legată de privare și negare. De fapt, nu ar trebui să fie. Pierderea în greutate durabilă și de succes este mult mai posibilă atunci când vă concentrați asupra calității alimentelor decât a cantității. Mâncați alimente sănătoase, hrănitoare, și chiar pline de calorii, și veți fi mult mai mulțumiți și mai mulțumiți. Multe dintre alimentele pe care oamenii cred că sunt în afara limitelor atunci când vine vorba de a pierde în greutate sunt chiar alimentele care au capacitatea de a ne ajuta efectiv să ne atingem scopul. Iată opt alimente care nu numai că vă pot ajuta să vă atingeți obiectivul de pierdere în greutate, dar vă ajută să îl mențineți bine.

 

5 alimente care sunt surprinzător de bune pentru pierderea în greutate

Iată detaliile a 5 alimente care sunt cele mai potrivite pentru persoanele care doresc să reducă în greutate:

 

Tot laptele:

Bea degresat și rămâne subțire? Nu întotdeauna așa când vine vorba de lactate. Un studiu recent publicat în American Journal of Nutrition a descoperit că peste 18.000 de femei care consumau mai multe produse lactate cu grăsimi mai mari și lapte integral aveau un risc mai mic de a fi supraponderale.

Cum poate fi aceasta? Unii acizi grași esențiali sunt dezbrăcați atunci când laptele este degresat – aceași componentă care vă poate ajuta să vă simțiți mai devreme și să rămâneți mai mult timp cu produse grase pline. Mai multe studii au descoperit că atunci când oamenii reduc cantitatea de grăsime din dieta lor, ei tind să o înlocuiască cu zahăr și carbohidrați rafinați, ceea ce poate avea un efect mai rău asupra sănătății generale.

 

Unturi de nuci:

 

8 grame de proteine ​​la 2 linguri împreună cu 2 grame de fibre.

Un studiu realizat de Harvard School of Public Health a descoperit că consumul regulat de nuci în cadrul unui grup de peste 51.000 de femei a fost asociat cu un risc mai mic de creștere în greutate și obezitate. Un studiu similar în Jurnalul de Nutriție a descoperit că greutatea s-a schimbat foarte puțin în rândul persoanelor care au consumat o dietă normală în raport cu o îmbunătățire a nucilor. Cu alte cuvinte: nucile și unturile de nuci pot fi un plus sănătos la dieta ta, chiar și atunci când încerci să slăbești. Încercați să gustați cu unturi de nuci între mese pentru a vă menține pofta de mâncare. Un gust de 200 de calorii de caju sau unt de arahide este mult mai satisfăcător și plin decât să spunem, 200 de calorii de cracare sau covrigi.

Paste:

Pasta este surprinzător de scăzută pe indicele glicemic – un clasament al carbohidraților pe o scară de la 0 la 100, pe baza cât de rapid cresc nivelul de zahăr din sânge. Cu cât este mai mic numărul, cu atât este mai lung pentru a digera, lăsându-vă o sursă mai constantă de combustibil pentru a susține nivelul de energie. Pasta cu cereale integrale se încadrează în intervalul 32–37 (aproximativ jumătate din cea a pâinii albe), în timp ce pastele albe sunt medii la mijlocul anilor 40 – încă mult mai mici decât acea felie de pâine albă. Și, deoarece, în mod tradițional, pastele sunt preparate cu alte alimente sănătoase, cum ar fi fructe de mare, legume și ulei de măsline, o masă sănătoasă pentru paste este departe de limitele celor interesați de greutatea lor.

 

5 alimente

 

Ouă:

Bogate în proteine ​​de înaltă calitate, grăsimi sănătoase și vitamine și minerale esențiale, ouăle sunt o alegere cu conținut scăzut de calorii, bogat în nutrienți atunci când vine vorba de gustări și mese. La doar 70 de calorii pe ou, nu există niciun motiv să nu vă bucurați de întregul ou, gălbenușul și albul combinate. Da, gălbenușurile de ou sunt o sursă de colesterol dietetic, dar studiile recente demonstrează acum că colesterolul alimentar are un efect mai mic asupra colesterolului din sânge decât credeam cândva. Dovezile spun că consumul de ouă întregi cu moderație este sigur, iar unele studii arată chiar că pot ajuta la pierderea în greutate atunci când sunt consumate în locul carbohidraților rafinați.

Pui:

Ceea ce majoritatea oamenilor nu reușesc să-și dea seama este că pe uncie, pui de carne întunecată sau curcan (de la picior și coapsă) are doar aproximativ 5 calorii în plus și 1g de grăsimi mai mult decât carnea albă a sânului. Pielea este locul în care se află cea mai mare parte a grăsimii – săriți-o pe orice parte a păsării pentru o alegere mult mai conștientă de calorii. Carnea de pasăre de culoare închisă tinde să fie mai fragedă, suculentă și bogată în aromă decât carnea albă – necesitând nu mai puțin unt și ulei cu care să gătești, dar și mai puțin sos sau condimente cremoase pentru a-l face să fie mai plăcut decât carnea de sân. Este o sursă excelentă de proteine ​​slabe, care vă poate lăsa mai mulțumit la ora mesei și mai puțin probabil să supraalimentați mai târziu.

Carnea întunecată conține mai multă mioglobină, o proteină care transportă oxigen care îi conferă o culoare gri-roșiatică, precum și mai mult fier și zinc – două minerale care stimulează imunitatea.

Updated: January 2, 2020 — 6:05 pm
BlackLatteOficial.com © 2019